DOLAR 32,3926 % -0.1
EURO 34,6225 % -0.56
GRAM ALTIN 2.387,61 % -1,95
ÇEYREK A. 3.903,74 % -1,95
BITCOIN 60.133,29 -4.188
ÜYE PANELİ
SON DAKİKA
hava
Google News

ARGINCIK’TA FECİ KAZA!

Son Güncelleme :

02 Mart 2022 - 9:56

/ 154 views kez okundu.
ARGINCIK’TA FECİ KAZA!

Kayseri’nin Kocasinan ilçesinde iki aracın çarpışması sonucu 2 kişi yaralandı. Kazaya karışan araçlardan birisinin şoförü olay yerinden kaçtı.

Kaza, merkez Kocasinan ilçesine bağlı Kocasinan Bulvarı üzerinde gece saatlerinde meydana geldi. Kazada bir otomobil, kavşakta düz ilerlerken sol istikametten gelen başka bir araç ile çarpıştı. Çarpışmanın etkisiyle otomobillerden biri, trafik levhasına çarparak durabildi. Araçtaki 2 kişi yaralandı. Sol istikametten gelen otomobilin sahibinin ise kazadan sonra firar ettiği öğrenildi. Ayrıca araçta alkol şişeleri de bulunduğu belirtildi.

İhbar üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Sağlık görevlileri yaralılara ilk müdahaleyi olay yerinde yaptı. Yaralılar daha sonra hastaneye kaldırıldı.

Polis, kaza yerinde inceleme yaparak tutanak tuttu. Kaçan araç sürücüsünün yakalanması için de çalışma başlatıldı. Kazaya karışan araçların kaldırılmasıyla trafik akışı normale dönerken, kazayla ilgili soruşturma ise devam ediyor.

YORUM ALANI

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.